Wie zijn onze klanten en wie zijn wij?

Wij zijn een kantoorinrichter welke vooral goed is in het inrichten van de kantoren voor het MKB.

Waarom? Omdat wij vooral sterk zijn in:

 • Flexibiliteit
  Hierdoor bewegen we makkelijk mee in de snelle wereld van het MKB. 
 • Inzichtelijkheid
  Optimaal gebruik maken van je m² op de werkvloer, waardoor er geld bespaard kan worden en andere investeringen waargemaakt kunnen worden. 
 • Kennis en ervaring delen
  Zo heb je geen medewerker nodig die je vrij hoeft te maken van zijn eigen werk en ben je toch verzekerd van de laatste trends, zoals Arbo wetgeving en inrichtingsstijlen. Hiermee kan je je medewerkers hip en verantwoord aan de slag laten gaan in hun nieuwe werkomgeving. 
 • Snele levering
  Door onze grote voorraden, kunnen wij binnen enkele werkdagen inhuizen. 
 • Bewust van meubellijnen
  Denk aan hoge en lange garanties. Zo ben je voor nu, maar ook over 10 jaar nog verzekerd van onze service en kwaliteit. 

groep_bank_bruin

Wie is Anneke?

Sinds november 2012 is Anneke werkzaam bij Rocor. Vanaf januari 2015 is zij niet alleen als accountmanager, maar ook als vestigingsmanager actief binnen Rocor.
Degene die haar al eens gesproken hebben kunnen beamen dat zij een veerkrachtige, welbespraakte en goedlachse vrouw is met een flinke dosis humor.
Dankzij haar positieve mentaliteit, drive en jaren lange ervaring in de kantoorinrichting kan zij zich goed inleven in de situatie van de klant en hen voorzien van een passend advies.
In haar vrije tijd geniet Anneke van het samen zijn met haar man en zoon en gaat zij graag op stap met het hele gezin. Zij kan enorm genieten van een goed boek, maar is ook altijd te porren voor een gezellige avond onder het genot van een drankje.
Kortom, Anneke is een ervaren, enthousiaste en gemotiveerde collega, waarmee het fijn samenwerken is.

anneke_v1

Geschreven door collega Walter Dorst

Wie is Frank?

Wanneer je bij Rocor langskomt is de kans groot dat je kennis maakt met Frank, want hij ‘past op de winkel’. Frank is zowel adviseur als monteur en is sinds 2009 werkzaam bij Rocor. Hij weet altijd, in overleg met u, uw wensen om te zetten in concrete oplossingen. Daarnaast heeft hij veel ervaring met montage en reparatie en is hij een aantal dagen per week op pad om meubilair te bezorgen en te monteren. Zwaar werk, maar toch heeft hij na het werk nog altijd voldoende energie om uren met zijn hond te wandelen. Kernwoorden die hem typeren? ‘Familiemens’, ‘energiek’, ‘technisch’ en ‘gastvrij’.

 
 

frank_v1

Geschreven door collega Wim

Wie is Marieke?

Marieke is accountmanager bij Rocor sinds januari 2015. Ze is energiek, spontaan en werkt altijd zeer oplossingsgericht. Ze heeft echt oog voor het inrichten van kantoren en wil de klant daar graag bij helpen. Marieke is commercieel met een Women’s Touch en heeft het hart op de tong. Zegt wat ze denkt, doet wat ze beloofd en houdt probleemloos vele ballen in de lucht. In haar vrije tijd gaat ze graag op zoek naar een nieuw paar hoge hakken of lekker uit eten met vrienden.
 

marieke_v1

Geschreven door collega Frank

Wie is Walter?

Walter versterkt als accountmanager sinds mei 2015 het team van Rocor. Hij is een positief ingestelde realist en een rasechte Rotterdammer; ‘What you see is what you get’. Transparante communicatie en samen met de klant dé perfecte oplossing vinden, daar houdt Walter van. In zijn vrije tijd is hij een echte familie man en geniet van alle momenten met zijn vrouw en twee kinderen. Wat hij het liefst doet in het weekend? Zijn dochter aanmoedigen bij het sporten. Waar je hem ‘s-nachts voor kan wakker maken? Een rit op een van zijn motoren!

walter_v1

Geschreven door collega Marieke

Wie is Wim?

Wim is de administratieve man van Rocor. Hij zorgt ervoor dat orders verwerkt worden en dat de klant, de verkopers en de leveranciers de juiste informatie krijgen. Hij is dus een echte spin in het web met een behoorlijke dosis ervaring. Hij doet dit werk in de meubelbranche namelijk al vanaf 1994 en sinds 2013 bij ons. Buiten de kennis en ervaring die hij meebrengt, brengt Wim soms ook de gekste dingen mee naar kantoor om iedereen aan het lachen te maken. Verder is hij dol op allerlei soorten muziek, hij luistert graag naar eigentijdse top 40, maar geniet ook van stevige orgel muziek.

wim_v1

Geschreven door