Home/ DienstenConcentratieplekken

Concentratieplekken

Concentratieplekken zijn geschikt voor zowel besprekingen als voor individueel werk dat diepe concentratie vereist. Dankzij de geluiddichte wanden en comfortabele zitplaatsen kunnen medewerkers zich, afzonderlijk of samen, volledig focussen zonder afgeleid te worden door het kantoor-rumoer. Bovendien bevorderen de geïntegreerde technologische oplossingen, zoals stopcontacten en USB-poorten, het gebruiksgemak. Kortom, een concentratieplek is niet slechts een meubelstuk, maar ook een essentiële toevoeging die de productiviteit, focus en samenwerking binnen uw team naar een hoger niveau tilt. En wij ontwerpen deze graag!

Stilte plekken in elk kantoor

Concentratieplekken zijn zo ontworpen dat ze nagenoeg in elke ruimte passen. Of je nu een traditioneel kantoor hebt of een moderne flexplek; een werkhoek-booth is een slimme aanvulling. Zeker omdat deze multifunctioneel is. Heeft iemand een rustige plek nodig voor een belangrijke videoconferentie? Of moet er gefocust worden op een project? De concentratieplek is een oplossing voor alle situaties.

Wij richten graag uw Concentratieplekken in

Belangrijke aspecten

Ruimte-efficiëntie

Een compact ontwerp maximaliseert de vloerruimte, waardoor er meer ruimte overblijft voor andere kantoorbehoeften.

Akoestisch comfort

Geluidsdichte wanden creëren een stille omgeving, wat bijdraagt aan focus en productiviteit.

Geïntegreerde technologie

Strak weggewerkte elektra en IT-oplossingen zorgen voor een opgeruimde en functionele werkplek.

Esthetische flexibiliteit

Diverse mogelijkheden tot aanpassingen in kleur en materiaal laat de booth volledig aansluiten bij het bestaande interieur.

Projecten

{{p.title}}

{{limit_text(p.overzicht_inleiding)}}