Home/ DienstenWerkvloer

Werkvloer

In een wereld waar we meer tijd op kantoor doorbrengen dan thuis, begrijpen wij de waarde van een inspirerende werkruimte. Het creëren van een omgeving die zowel stijlvol als functioneel is, kan een impuls geven aan de productiviteit en het welzijn van medewerkers. Wij streven ernaar om werkruimtes te ontwikkelen die verder gaan dan de traditionele opvatting van een kantoor. Dit doen we door te werken met lichte, open ruimtes, gevuld met moderne meubels die comfort combineren met design. Door gebruik te maken van kleurenschema’s die rust en levendigheid uitstralen, kunnen medewerkers geconcentreerd en ontspannen werken.

Laat medewerkers zich thuisvoelen

Bij het ontwikkelen van de werkplekken maken we gebruik van state-of-the-art technologie. Denk daarbij aan ergonomische stoelen en aanpasbare standing desks met hoogwaardige computerapparatuur. Ook is er aandacht voor duurzaamheid. Wij werken met energie-efficiënte verlichting en klimaatcontrolesystemen. Een ander belangrijk kenmerk waar wij bij het ontwerpen van de ruimtes rekening mee houden, is flexibiliteit. Wij creëren graag verschillende zones die aansluiten bij de diversiteit van de werkzaamheden: van stiltegebieden voor diepe focus tot open ruimtes die samenwerking en creatieve brainstorming stimuleren.

Wij richten graag uw Werkvloer in

Belangrijke aspecten

Ergonomie

De keuze voor het meubilair en het ontwerp van de ruimte-indeling zijn zo gemaakt dat de fysieke welzijn en het gevoel van comfort wordt verhoogd, waardoor de productiviteit van medewerkers toeneemt.

Kleurpsychologie

Strategisch gekozen kleuren kunnen de stemming en focus beïnvloeden, wat de motivatie verhoogd.

Ruimtelijke indeling

Duidelijk gedefinieerde zones voor verschillende taken (zoals samenwerken, geconcentreerd werken en ontspannen) verhogen de efficiëntie en het welbevinden.

Verlichting

Goede, aanpasbare verlichting kan de stemming verbeteren en oogvermoeidheid verminderen, wat de algehele productiviteit ten goede komt.

Projecten

{{p.title}}

{{limit_text(p.overzicht_inleiding)}}