Home/ DienstenOntvangst

Ontvangst

Bij Rocor begrijpen we het belang van een onuitwisbare eerste indruk. Daarom ontvangen we onze medewerkers, klanten en bezoekers in een stijlvolle ontvangstruimte die comfort en professionaliteit uitstraalt, met elegant meubilair en subtiele kunstwerken. Deze ruimte representeert onze kwaliteit en innovatie. Ook begrijpen we het belang van een comfortabele lounge, waar medewerkers, leveranciers en zakelijke relaties kunnen ontspannen. Daarom bieden we op maat gemaakte lounge-ontwerpen aan, met een perfecte balans tussen luxe en functionaliteit, gebruikmakend van hoogwaardige materialen en passend bij het bedrijf.

Experts in het ontwerp van sfeer

Als experts in het inrichten van professionele ontvangstruimtes en recepties kunnen wij jou helpen bij het creëren van een efficiënte entree die bezoekers een warm welkom biedt. Een stijlvolle en functionele ontvangstruimte is een visitekaartje voor een organisatie en kan zelfs de toon zetten voor toekomstige zakelijke relaties. Samen creëren we een ontvangstruimte die zowel comfortabel als representatief is.

Wij richten graag uw Ontvangst in

Belangrijke aspecten

Uitstraling

De look en feel vertegenwoordigt de bedrijfsidentiteit en geeft een eerste indruk van jouw bedrijf of organisatie. Dit kan worden bereikt door het gebruik van sfeervolle verlichting, subtiele achtergrondmuziek en een uitgebalanceerd kleurenschema.

Functionaliteit en veelzijdigheid

De indeling van de ontvangstruimte en de meubels moeten bezoekers efficiënt en logisch naar hun bestemming leiden. Dit kan betekenen dat er gebieden zijn voor informele vergaderingen, leeshoeken en zelfs rustige plekken voor meditatie of diepe focus.

Comfort en ergonomie

Eén van de belangrijkste aspecten van een lounge is het comfortniveau. Ergonomisch ontworpen meubilair zoals sofa’s, fauteuils en verstelbare stoelen zijn essentieel om een ruimte te creëren waar mensen daadwerkelijk kunnen ontspannen.

Technologische voorzieningen

Gratis Wi-Fi, voldoende stopcontacten voor het opladen van apparaten en zelfs geïntrigeerde presentatieschermen kunnen de bruikbaarheid van de lounge vergroten zonder afbreuk te doen aan de ontspannen sfeer.

Projecten

{{p.title}}

{{limit_text(p.overzicht_inleiding)}}