Home/ DienstenOutdoor

Outdoor

Bij Rocor begrijpen we het belang van een uitnodigende buitenruimte waar medewerkers, leveranciers en zakelijke relaties kunnen genieten van ontspanning en frisse lucht. Daarom bieden we op maat gemaakte buitenontwerpen aan die een perfecte balans bieden tussen comfort en functionaliteit. Met gebruik van hoogwaardige materialen creëren we unieke buitenruimtes die passen bij de identiteit van jouw bedrijf. Of het nu gaat om een gezellige zithoek in de tuin of een ruim terras met adembenemend uitzicht, wij zorgen ervoor dat jouw buitenruimte een oase van rust en inspiratie wordt.

Ontspan in een fijne buitenlounge

Een buitenlounge is een oase van rust waar medewerkers kunnen ontspannen en opladen te midden van de natuurlijke omgeving. Zachte loungemeubels en rustgevende achtergrondgeluiden dragen bij aan de serene sfeer, terwijl de slimme indeling van de ruimte verschillende zones creëert voor diverse behoeften – van een afgelegen leeshoek tot een intieme vergaderruimte.

In een tijd waarin stress en burn-out klachten steeds vaker voorkomen, is een goed ontworpen buitenlounge van onschatbare waarde voor het welzijn van jouw team en zakelijke relaties. Bij Rocor streven we ernaar om buitenruimtes te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de mentale gezondheid en productiviteit van jouw personeel.

Wij richten graag uw Outdoor in

Belangrijke aspecten

Functionaliteit

We zorgen ervoor dat elke buitenruimte voldoet aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf, of het nu gaat om een informele ontmoetingsplek, een ruimte voor teambuildingactiviteiten of een rustige plek om te werken.

Duurzaamheid

Bij Rocor gebruiken we hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en implementeren we groene oplossingen zoals regenwateropvangsystemen, zonnepanelen en groene wanden om de impact op het milieu te minimaliseren.

Flexibiliteit

Onze buitenruimtes zijn flexibel en gemakkelijk aanpasbaar aan nieuwe vereisten. Of het nu gaat om het toevoegen van extra zitplaatsen, het creëren van meer schaduwrijke plekken of het integreren van nieuwe technologische voorzieningen.

Esthetiek

We streven ernaar om buitenruimtes te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve indruk achterlaten op medewerkers, klanten en bezoekers. We passen onze ontwerpen aan jouw specifieke stijl en voorkeuren aan.

Projecten

{{p.title}}

{{limit_text(p.overzicht_inleiding)}}