Home/ Over ons

Over ons

 

Bij Rocor hebben wij een passie voor interieurontwerp en realisatie. Ons team bestaat uit ervaren professionals met een achtergrond in architectuur en design. Wij geloven dat een goed ontwerp niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam moet zijn. Op deze pagina stellen we ons graag aan je voor en vertellen we meer over onze visie en werkwijze.

Historie

Projectinrichtingen Rocor en De Heer hebben jarenlang afzonderlijk van elkaar gewerkt in de interieurontwerp en realisatie branche. Beide bedrijven hebben in de afgelopen jaren een trouwe klantenkring opgebouwd en stonden bekend om hun innovatie ontwerpen en aandacht voor details. De twee bedrijven vonden elkaar tijdens een samenwerking aan een grootschalig project. Na dit project kwamen ze tot de conclusie dat ze veel konden bereiken door hun krachten te bundelen. Ze besloten samen verder te gaan onder de naam Rocor – de Heer. Zo is er een unieke samenwerking ontstaan tussen de twee bedrijven, waarbij ze hun kennis en expertise combineren om de meest indrukwekkende projecten te realiseren. Nu, een aantal jaar later, gaat Rocor – de Heer verder onder de naam Rocor Projectinrichters.

Team

Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in de interieurbranche en beschikt over de expertise om elke ruimte om te toveren tot een inspirerende en functionele omgeving. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie en behoeften te begrijpen, zodat we deze kunnen vertalen naar een passend eindresultaat. Onze werkwijze is gericht op het bieden van maatwerkoplossingen en een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan.
Meer weten over onze werkwijze?
Bekijk dan onze pagina over de werkwijze.

Kwaliteitswaarborging

Bij Rocor vinden we een goede bedrijfsvoering erg belangrijk. Zowel voor onszelf, als voor onze relaties. Binnen onze branche is dit ook noodzakelijk. Steeds meer opdrachtgevers en leveranciers eisen een ISO certificaat, bijvoorbeeld bij aanbestedingsprojecten. Rocor is ISO gecertificeerd en daar zijn we trots op. De ISO 9001:2015 certificatie toont aan dat wij in staat zijn processen, producten en diensten continu te evalueren en te verbeteren.

Missie en visie

Bij Rocor streven wij naar op maat gemaakte interieuroplossingen die de productiviteit en het welzijn van onze klanten verbeteren. Door klanten te betrekken bij elke stap en te focussen op kwaliteit en vakmanschap overtreffen wij verwachtingen. Onze visie is om toonaangevend te zijn in interieurontwerp en realisatie met innovatieve oplossingen, duurzame materialen en een klantgerichte aanpak. Het doel is niet alleen ruimtes transformeren, maar ook het welzijn en productiviteit van de mensen verbeteren.
Onze missie en visie in het resultaat terug zien?
Bekijk onze gerealiseerde projecten en ontdek!

Samenwerkingen

Bij Rocor staat service en kwaliteit centraal en werken wij graag met jou aan een groene toekomst. Wij doen dit onder andere door samenwerkingen aan te gaan met gerenommeerde merken op het gebied van interieurontwerp en duurzaamheid. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om hoogwaardige materialen en producten te gebruiken die aan de verwachtingen van onze klante voldoen én overtreffen.