Home/ DienstenVergaderruimtes

Vergaderruimtes

Bij Rocor zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van vergaderruimtes die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Samen met jou kijken we naar een passend interieur voor deze belangrijke ruimtes. Met onze op maat gemaakte ontwerpen tillen we jouw zakelijke besprekingen naar een hoger niveau.

Experts in vergaderruimtes

Eén van de belangrijkste elementen in onze ontwerpen is de akoestiek. We maken gebruik van hoogwaardige materialen die geluidsisolatie en -absorptie bevorderen, zodat uw vergaderingen zonder afleiding kunnen plaatsvinden. Op het gebied van interieurdesign kiezen we voor een strakke en professionele uitstraling. Comfortabele en ergonomisch ontworpen stoelen worden gecombineerd met elegante vergadertafels. Ook wordt de ruimte optimaal verlicht met aanpasbare lichtsystemen. De indeling van de ruimte wordt zorgvuldig gepland om bewegingsvrijheid en een logische stroom van de vergadering te bevorderen.

Wij richten graag uw Vergaderruimtes in

Belangrijke aspecten

Akoestisch ontwerp

Materialen die geluidsisolatie en -absorptie mogelijk maken zorgen voor heldere en afleidingsvrije communicatie.

Ergonomisch meubilair

Comfortabele, verstelbare stoelen en functionele tafels optimaliseren de gebruikservaring tijdens vergaderingen.

Doelmatige indeling

Binnen een vergaderruimte moet er een logische bewegingsstroom en voldoende bewegingsvrijheid zijn.

Adaptieve verlichting

Bijeenkomsten kunnen veel van elkaar verschillen en ook tijdens een bijeenkomst vinden er meestal meerdere activiteiten plaats. Aanpasbare lichtsystemen maken het mogelijk het licht af te stemmen op het type bijeenkomst of activiteit.

Projecten

{{p.title}}

{{limit_text(p.overzicht_inleiding)}}