Home/ DienstenThuiswerkplek

Thuiswerkplek

Wij zijn de juiste partner voor het creëren van een efficiënte en comfortabele thuiswerkplek die niet onderdoet aan uw kantooromgeving. We bieden een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Experts in thuiswerkplekken

Bij het ontwerp van uw thuiswerkplek staan ergonomie en functionaliteit voorop. Rocor biedt hoogwaardige, verstelbare bureaustoelen en zit-sta bureaus die jouw medewerkers helpen om een gezonde werkhouding aan te nemen. Daarnaast leveren we ook de benodigde technologische apparatuur, van high-speed internetverbinding tot geavanceerde laptops en meerdere monitoren om multitasking en de efficiëntie van de workflow te bevorderen.

Ook licht speelt een belangrijke rol in de werkplekbeleving. Daarom installeren we geavanceerde lichtsystemen die niet alleen zorgen voor optimale verlichting, maar ook zijn aan te passen aan uw stemming en taken. Bovendien zorgen we voor voldoende opbergruimte met elegante en functionele kasten, zodat uw werkplek altijd netjes en georganiseerd blijft.

Wij begrijpen dat communicatie en samenwerking belangrijk zijn, zelfs als u thuiswerkt. Daarom bieden we ook state-of-the-art videoconferentie apparatuur en een veilige VPN-verbinding aan, zodat u probleemloos kunt deelnemen aan vergaderingen en gegevens kunt delen met uw collega’s. Met al deze voorzieningen brengen wij het gemak en de efficiëntie van uw werkvloer direct naar uw huis.

Wij richten graag uw Thuiswerkplek in

Belangrijke aspecten

Ergonomisch meubilair

Investeer in verstelbare stoelen en zit-sta bureaus voor een gezonde werkhouding en betere productiviteit.

Optimale verlichting

Kies voor aanpasbare lichtsystemen die zorgen voor voldoende licht en verminderde oogspanning.

Functionele indeling

Zorg voor een duidelijke scheiding tussen werk- en leefruimte om focus en efficiëntie te bevorderen.

Georganiseerde opbergruimte

Gebruik slimme opbergsystemen om een opgeruimde werkplek te creëren en snel toegang te hebben tot belangrijke items.

Projecten

{{p.title}}

{{limit_text(p.overzicht_inleiding)}}